• Incl.Excl.
    TAX
  • 0
    Sluiten

    Categories

    Filters
      Wednesday 18 October 2024

      Dit is dé haartrend van het moment

      De koude herfstdagen komen eraan, dus tijd om de dikke truien en gezellige sjaals weer uit de kast te halen. Maar wist je dat dit seizoen ook perfect is voor een nieuwe haarlook? Denk aan warme herfsttinten zoals koper, kastanje en goud. Koperkleurig haar is dé trend van het najaar en geeft je een frisse, warme uitstraling. Of je nu kiest voor subtiele koper highlights, een zachte rosé-kopertint of een gedurfde koperrode coupe – er is voor iedereen een passende tint. Net als de bladeren, kun jij stralen in een prachtige herfstkleur! In deze blog lees je hier over, want hoe krijg je nou zo’n mooi gekleurde bos thuis en hoe onderhoud je het? 

       

      Waarom is copper hair dé trend van dit moment?

      Koperkleurig haar is populair omdat het zowel opvallend als veelzijdig is. Het biedt een warme, natuurlijke uitstraling die perfect past bij verschillende huidskleuren en stijlen. Bovendien zien we veel beroemdheden en influencers met deze haarkleur, wat het extra aantrekkelijk maakt. De copper hair trend is all over Tiktok. De haarkleur voegt een speelse en toch verfijnde touch toe aan je look, waardoor het een echte blikvanger is.

       

      Welke koperkleurige haartinten passen het best bij jouw huidskleur?

      Bij elke huidskleur staat weer een andere kopertint het mooist, zo is bij een lichte huid warme koper- en aardetinten vaak het mooist, zoals een zachte perzik of aardbei koper. Bij een medium huidskleur kan je het beste gaan voor dieper koper zoals kaneel of karamel. Heb je een donkere huid, dan doen mahonie- of kastanjetinten het geweldig. Uiteindelijk gaat het erom dat de tint je huidskleur complimenteert en je ogen laat stralen.

       

      Welke fouten moet je vermijden bij het kiezen van een koperkleurig haarverf?

      Vermijd het kiezen van een te donkere of te lichte tint zonder rekening te houden met je natuurlijke haarkleur. Kies ook geen kleur met te veel rode of oranje ondertonen als je een koel koper resultaat wilt. Test altijd eerst een kleine pluk om te zien hoe de kleur uitpakt voordat je je hele haar verft.

       

      Hoe kun je een subtiele koperglans toevoegen zonder je haar volledig te verven?

      Wil je je haar een subtiele koperglans geven zonder het volledig te verven? Dat kan! Met een kleurspoeling of toner kun je je natuurlijke haarkleur verrijken met een mooie kopertint. Dit type kleuring is semi-permanent en vervaagt geleidelijk, waardoor het ideaal is voor als je een tijdelijke verandering wilt proberen.

      Je kunt ook kiezen voor koperkleurige highlights of lowlights. Hierbij worden fijne, strategisch geplaatste plukjes in een koperkleur geverfd, wat zorgt voor een subtiele glans en diepte zonder dat je hele haar geverfd hoeft te worden.

      Een andere optie is een kleurafzetting shampoo of conditioner met koperpigmenten. Deze producten geven je haar geleidelijk een warme, koperachtige gloed, vooral bij licht haar. Perfect om mee te experimenteren en je haarkleur net dat beetje extra te geven!

       

      Welke producten helpen je om de koperkleur in je haar langer mooi te houden?

      Om het vervagen van de koperkleur te voorkomen is het erg belangrijk om de juiste producten te gebruiken. De producten zorgen voor het verzorgen van het haar en de kleurintensiteit. Hieronder zijn verschillende producten uitgelicht met ieder zijn eigen kenmerken.

       

      Een kleurmasker voor gekleurd en naturel haar:

      Onderstaande producten zijn zowel geschikt voor het onderhouden van permanente gekleurd koper haar en als een soort semi-permanente haarverf/spoeling. Zo kan je de kleur mooi uitproberen, zonder dat het voor altijd is.

       

      Maria Nila Colour Refresh 5.4 Bright Copper - creëert een mooie koper kleur aan jouw haarlook het is een masker die tussen de shampoo en conditioner gebruikt moet worden en 3-10 minuten moet inwerken voor het perfecte resultaat.

       

      Wella Color Fresh Copper Glow Mask - is perfect voor jou wanneer je de koper haarkleur trend wil uitproberen, maar niet permanent, of je eigen koperen lokken weer wil opfrissen. Het masker geeft een kleur aan het haar zonder het te beschadigen, met een lekkere geur.

      Revlon Nutri Color 3in1 Cream 740 Light Copper - is een kleur conditioner speciaal voor een snelle behandeling voor de koper haarkleuren. Dit product hoeft namelijk maar 3 minuten in te trekken met een resultaat van een opfrisbeurt van tien tot vijftien tinten.

      REF Colour Boost Intense Copper Masque - deze intensieve kleurversterkende haarmasker is speciaal ontwikkeld om je koperkleurige haar een levendige, stralende glans te geven. Verrijkt met voedende ingrediënten zorgt deze masque niet alleen voor een prachtige kleurboost, maar ook voor zijdezacht en gezond haar.

      Schwarzkopf Chroma ID 7-77 Bright Copper Color Mask - is een semi-permanente mix- en tone kleursysteem. Dankzij de innovatieve Bonding Technology wordt het haar verzorgd en versterkt. Deze tijdelijke haarkleuring is perfect om thuis je kleur op te frissen of compleet te veranderen, zonder je haar te beschadigen of breuk te veroorzaken.

      Four Reasons Color Mask Toning Treatment Copper - is een toning treatment, het is een intensieve behandeling voor gekleurd koper haar. De kleurpigmenten geven je haar een warme kopertint en helpen de haarkleur langer te behouden. Plantaardige eiwitten en aminozuren versterken het haar en zorgen voor een mooie glans. Zo blijft je haarkleur stralend en ziet je haar er gezond en verzorgd uit.

       

      Bescherming voor het gekleurde haar:

      Deze producten zijn perfect voor tijdens de wasbeurten van het koperen haar, de producten houden de kleur in toon zonder het te vervagen.

      Goldwell Dualsenses Color Revive Shampoo - is speciaal ontwikkeld om het geverfde haar een frisse boost te geven. Deze shampoo helpt je haarkleur langer mooi en levendig te houden. Door de speciale FadestopFormula wordt de kleurvervaging tegen gegaan.

      Goldwell Dualsenses Color Revive Conditioner - de conditioner zorgt voor een intensieve haarkleur en houdt de kleur levendig en sprankelend.

       

      Nog een optie voor een tijdelijke haarkleuring of kleuropfrissing is: de Indola Color Style Mousse, deze mousse is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar, onder andere in de koperkleur. De Indola Color Style Mousse is perfect te gebruiken wanneer je de koperen look wil proberen om te kijken of de haarkleur wel echt bij je past, zonder dat het gelijk permanent is het product is namelijk semi-permanent en vervaagt geleidelijk door de wasbeurten heen. Het product kan als leave-in worden gebruikt of het kan worden uitgespoeld.

       

      Ga je liever voor een permanente haarkleur dan is dit product misschien een goede optie:

      Ben je er uit en durf jij de stap te wagen, een permanente koper coupe, dan is dit product perfect voor jou. Kijk goed naar de gebruiksaanwijzing voor het aanbrengen. 

      Matrix SoColor SoRed Haarverf - is een permanente haarverf, dat dankzij de natuurlijke ingrediënten,zoals jojoba-olie en ceramiden het haar voedt, hydrateert en de haarstructuur verbetert.

       

      Wil jij de koper haartrend omarmen en stralen met een nieuwe, warme haarkleur dit najaar? Met de juiste tint, de beste verzorging en handige tips, is jouw koperkleurige coupe in no-time klaar om indruk te maken. Experimenteer met verschillende producten om de perfecte kleur en glans te vinden die bij jou past. En vergeet niet: de herfst is hét seizoen van verandering, dus durf te spelen met je look en geniet van jouw nieuwe herfstige uitstraling! Veel succes met het creëren van jouw droom kleur!

      News & updates

      Recente artikelen