• Incl.Excl.
    TAX
  • 0
    Sluiten

    Categories

    Filters
      Monday 8 June 2024

      Onmisbare Essentials voor een festival!

      Festival season is starting! Dus het is tijd voor de optimale voorbereiding. Een festival is natuurlijk de perfecte gelegenheid om helemaal uit te pakken met je outfit, make-up en haarlook! De struggle is vaak wel, en zeker als de temperaturen stijgen; hoe blijft je festival look de hele dag zitten? In deze blog vertellen we je welke beautyproducten een absolute must-have zijn voor deze struggle en hoe je ervoor zorgt dat je make-up mooi blijft zitten tijdens de warme zomerdagen. Zo kun jij tijdens het festivalseizoen heerlijk en zorgeloos flaneren in de zon! We hebben onze beste tips zo simpel mogelijk voor je opgesomd! 

       

      Hoe je het best jouw haar kunt preppen

      Een goede voorbereiding is het halve werk! Het ‘ preppen’ van je haar is een essentiële stap voor de langdurigheid van je look. Het 'preppen' van je haar betekent dat je het haar voorbereidt voordat je de final look (bijvoorbeeld krullen) gaat maken. Dit proces zorgt ervoor dat je haar beter reageert op stylingproducten, en houdt je haar langer in perfect shape! Hieronder leggen we uit hoe je je haar kunt preppen, dus wat je doet, voordat je de krultang erin zet:

       

      1. Droogshampoo: De Redder in Nood

      Why: Gebruik een droogshampoo om overtollige olie te absorberen en je haar een frisse uitstraling te geven, vooral als je geen tijd hebt om je haar te wassen. Droogshampoo geeft ook direct het eerste beetje volume en textuur, hierdoor blijven je krullen straks nog beter zitten! 

       

      Extra tip: Festivals kunnen hectisch zijn en het kan moeilijk zijn om je haar regelmatig te wassen. Droogshampoo is ideaal om je haar fris en volumineus te houden tussen de wasbeurten door.

       

      Aanrader:Schwarzkopf OSiS+ Refresh Dust Bodifying Dry Shampoo

       

      2.Leave-in conditioner

      Why: Breng een leave-in conditioner aan om je haar gehydrateerd, beschermd en pluisvrij te houden. Dit product helpt ook om je haar beter doorkambaar te maken. Zo ziet je haar er glanzend uit en is het alvast beschermd tegen de hitte van styling tools! 

       

      Aanrader:Schwarzkopf R-Two Renewal Sealer

       

      3. Hitte-bescherming

      Why: Gebruik een hittebeschermend product als je van plan bent om je haar te stylen met warmte tools zoals een föhn, krultang of stijltang. Dit beschermt je haar tegen schade door hitte en zorgt voor een smooth en glad effect.

       

      Aanrader:Schwarzkopf OSiS+ Smooth & Shine Flatliner Heat Protection Spray 

       

      4.Texturizing Spray

      Why: Breng een texturizing spray aan om je haar extra volume en grip te geven. Dit is vooral nuttig voor het creëren van losse en speelse looks. Ook zorgt een texturizing spray ervoor dat je look straks langer blijft zitten!

       

      Aanrader:Schwarzkopf OSiS+ Texture Craft Dry Texture Spray

       

      Handige stylingproducten voor onderweg 

      Oke, het preppen zit erop. Nu is het tijd om je festival look te maken. Hieronder hebben we alle nuttige stylingtips voor een festival  voor je op een rijtje gezet. Hierbij hebben we ook gekeken naar welke producten je fijn mee kunt nemen in je festival bag! 

       

      Anti frizz serum (on the go)

      Why: Vochtigheid kan je haar pluizig maken, vooral tijdens een festival. Een anti-frizz serum helpt om je haar glad en glanzend te houden. Neem een mini versie mee in je handtas, zodat je de hele party geen last hebt van pluizig haar! 

       

      Aanrader:Schwarzkopf OSiS+ Smooth & Shine Glow Frizz Control & Shine Serum - 50ml

       

      Textuur & hold 

      Why: Een texturizing spray geeft je haar meer body, controle en volume. De producten in de OSiS+ lijn zijn ontworpen om snel en effectief te werken. Dit betekent dat je met minimale inspanning je haar weer in model kunt brengen, zelfs in drukke festival omstandigheden.

       

      Aanrader: Schwarzkopf Osis+ Travelsize set

       

      Volumepoeder

      Why: Festivals kunnen lang duren, en volumepoeder helpt je haar de hele dag vol en levendig te houden zonder dat het uitzakt. Het geeft direct volume en textuur aan je haar, waardoor het er de hele dag fris uitziet.

       

      Aanrader:Schwarzkopf OSiS+ Volume & Body Soft Dust Volume Powder

       

      Mini borstels 

      Why: Kleine, draagbare borstels en kammetjes zijn handig om mee te nemen in je festivalbag voor snelle touch-ups. Als je haar maar goed zit ;) 

       

      Aanrader:Indola Mini Brush

       

      Haaraccessoires

      Bier over je haar, een dikke regenbui, alles kan gebeuren. Neem dus voor de zekerheid altijd elastiekjes en haarclipsmee in je tas. Zo kun je altijd nog last minute een slick back bun maken! Wedden dat iemand je vraagt of je nog een haarelastiekjehebt? 

       

      Bescherm je haar tegen de zon

      Last but not least. UV-bescherming voor je haar. Festivals vinden plaats in de zomer, wat betekent dat je haar veel wordt blootgesteld aan UV-straling. Dit kan je haar beschadigen en uitdrogen, iets wat je uiteraard wilt voorkomen. Met deSchwarzkopfBonacureSunScalp&HairMist kun je je haar effectief beschermen tegen deze schadelijke stralen. De spray hydrateert je haar dankzij een vitaminecomplex, geeft een prachtige glans en voedt intensief. Met dit product zal je haar nog meer stralen dan de zon!

       

      Bescherm je huid tegen de zon & shine!

      Naast dat je het haar moet beschermen tegen de schadelijke UV-straling van de zon is het ook belangrijk om je huid te beschermen tegen UV-straling. Je wilt natuurlijk stralen op je favoriete festival en dat kun je het beste doen met een glinsterende zonnebrand zoals de Gleam Zonnebrand met glitter. We love that sunkissed look! 

       

      Zo blijft jouw make-up look de hele dag zitten

      Nu je weet hoe je ervoor zorgt dat haar look de hele dag en het hele festival goed blijft zitten wil je natuurlijk ook weten hoe je ervoor zorgt dat je make-up look de hele dag goed blijft zitten. We got your back!

       

      1. Primer

      Why: Om ervoor te zorgen dat je make-up de hele dag fleeky zit, zonder dat het in fijne lijntjes verdwijnt, raden wij een goede primeraan. Het is belangrijk om een primer te kiezen die past bij jouw huidtype. Zo heb je een primer voor de vette huid om te voorkomen dat je make-up oily wordt. Heb je een droge huid? Dan zijn er hydraterende primers die je huid een mooie glow geven en voorkomen dat je make-up uitdroogt. 

       

      Aanrader: Gezichtsprimersvoor alle huidtypes, kies de primer die past bij jou! 

       

      2. Setting Spray: Ready? Set. GO!

      Why: Niets is zo vervelend als wanneer je enorm je best hebt gedaan op een prachtige make-up look en deze dan binnen no-time is verpest door de regen, warmte of andere factoren. Door een fixing spray te gebruiken fixeer je je make-up en blijft het de hele dag mooi zitten! 

       

      Extra tip: Een setting spray zorgt er niet alleen voor dat je make-up de hele dag goed blijft zitten, het is ook lekker verfrissend op het festival! 

       

      Aanrader: Max Factor Long Lasting Performance Setting Spray

       

      3. Setting Powder

      Why: Door je huid af te poederen met een gezichtspoeder zorg je ervoor dat je make-up goed blijft zitten en je huid er niet vet uitziet. Veel mensen denken dat een setting powder alleen geschikt is voor een vette huid, maar er zijn ook setting powders voor een droge huid! Deze setting powders hebben een mooie glow en zorgen er voor dat je make-up er niet ‘droog’ uitgaat zien! 

       

      Aanrader: AnnabelleMinerals, gezichtspoeders voor ieder huidtype die voldoen aan de voorwaarden van Clean Beauty! 

       

      Dit mag je niet vergeten tijdens je festival!

      We like to see you shine! Met deze tips zie jij er ongetwijfeld fantastisch uit tijdens het festival season. Het aller allerbelangrijkste wat je niet mag vergeten is: GENIETEN! Het gaat er uiteindelijk om dat je een heerlijke dag (en nacht) hebt met je vrienden en andere festivalgangers. Al snappen wij als geen ander dat je zelfverzekerd voelen hieraan bijdraagt! Let’s spread some love en zie je iemand die er leuk uitziet? Zeg dit dan hardop! 





      News & updates

      Recente artikelen