• Incl.Excl.
    TAX
  • 0
    Sluiten

    Categories

    Filters
      Monday 8 June 2024

      Welke lijn van Wella past het beste bij mijn haartype?

      Welke haarverzorging past het beste bij mijn haar? Er zijn zoveel verschillende merken op de markt en zelfs daarbinnen zijn er talloze opties aan lijnen waar je uit kan kiezen. Wij begrijpen dat het dus best wel lastig kan zijn om de perfecte lijn te kiezen. Maar geen zorgen, want Wella heeft voor ieder haartype een unieke lijn gemaakt, zodat iedereen kan genieten van de kracht van dit innovatieve merk. Ben jij nou benieuwd naar alle opties en voordelen en bovenal: welke lijn écht voor jou is gemaakt? Lees dan snel verder!

       

      Hoe herstel ik beschadigd haar?

      Voor het repareren van beschadigd haar heeft Wella niet één, maar twee lijnen uitgebracht! De eerste lijn is Ultimate Repair, oftewel ultiem repareren. Als dat niet veelbelovend klinkt, dan weten wij het ook niet meer. De lijn doet wat haar naam zegt: het herstelt je beschadigde lokken zó intensief dat zelfs schade door chemische, mechanische of hittebehandelingen wordt hersteld! De herstellende lijn van Wella is geschikt voor ieder soort haartypes en -texturen. Wella Ultimate Repair producten zijn bovendien veilig voor gekleurd haar. Als kers op de taart is Ultimate Repair ook nog eens diervriendelijk en 100% vegan. Ultieme voordelen voor een ultieme reparatie!

      De tweede lijn die speciaal ontwikkeld is voor beschadigd haar is Wella Fusion. Fusion is een complete verzorgingslijn die zelfs het aller beschadigde haar weet te herstellen. Wella’s unieke lijn zorgt ervoor dat je haar wordt beschermt tegen haarbreuk, doordat haar producten diep doordringen in het haar. Hierdoor worden de haarvezels intens versterkt: alsof je haar nooit beschadigd is geworden. Door Wella Fusion’s unieke formule aan zijde-aminozuren en micro lipiden, wordt het haar gevoed en wordt verdere beschadiging volledig voorkomen! Stay protected met Fusion!

       

      Welke producten van Wella zijn goed voor glanzend haar?

      Wanneer je je haar eens in de watten wil leggen, moet je echt gaan voor de producten van Oil Reflections. Met kostbare oliën, zoals macadamia-olie en avocado-olie, worden jouw lokken diep gehydrateerd en gevoed van binnenuit. Met Oil Reflections’ luxueuze verzorgingsproducten, ervaar je glanzend haar op een buitengewoon niveau. Bovendien laten haar producten een heerlijke geur achter, Wella’s oliehoudende lijn is ideaal voor beautylovers met droog, beschadigd of dof haar, maar geschikt voor ieder haartype. Self care is super belangrijk, dus schroom niet om jezelf af en toe lekker te verwennen! ;)

       

      Mijn producten van Wella geven het haar extra voeding?

      Wist je dat je haar ook voeding nodig heeft om gezond te blijven? Nutri Enrich heeft de perfecte formules ontwikkeld om het haar op de goede manier te voeden. Haar formules bestaan uit speciale olie zuren, panthenol en de welbekende Gojibes. Gojibessen zijn rijk aan vitaminen, mineralen en peptiden, die ervoor zorgen dat het haar direct wordt gevoed en dat de hydratatie gelijk aanslaat in de haarvezels. Verrijk je haar door de perfecte voeding met Nutri Enrich!

       

      Heeft Wella ook natuurlijke haarverzorging?

      Het vinden van natuurlijke en duurzame verzorgingsproducten wordt steeds lastiger. Maar wacht niet meer langer, want Wella Elements is coming to the rescue! Elements is Wella’s eerste lijn die volledig bestaat uit natuurlijke producten. Het hele assortiment van Elements is 100% vrij van parabenen, sulfaten en andere kunstmatige kleurstoffen. Wella’s natuurlijke lijn zorgt ervoor dat de keratine in je haar wordt behouden en dat het vochtgehalte wordt hersteld. Daarom zijn Elements’ producten ideaal voor gekleurd, gestrest en beschadigd haar, maar ook geschikt voor de beautylovers die gewoon graag kiezen voor natuurlijke haircare! 

       

      Welke producten van Wella zijn speciaal voor de hoofdhuid?

      Of je nou last hebt van roos, haaruitval of een gevoelige hoofdhuid: Wella Balance brengt jouw haar en hoofdhuid weer in balans! Het verzacht en stimuleert de hoofdhuid en Balance’s producten werken jeuk verminderend en dat komt onder andere doordat er 0% parfum in de producten zit! Haar innovatieve formules zijn verrijkt met kalmerende en hydraterende ingrediënten, zoals lotus-extract, cafeïne en allantoïne. Daarnaast helpen de producten ook om de talgproductie in balans te brengen, waardoor de hoofdhuid gezond blijft. Balance is geschikt voor elk type haar, maar speciaal ontwikkeld voor beschadigd haar, een geïrriteerde, gevoelige hoofdhuid of voor de hoofdhuid die last heeft van roos.

       

      Wat moet ik gebruiken voor het verzorgen van gekleurd haar?

      Iedereen die weleens hun haar heeft gekleurd, weet dat het haar nóg zorgvuldiger verzorgd moet worden dan voorheen. Logisch natuurlijk, aangezien een verfbehandeling je haar best wel aantast. Bovendien wil je niet dat je nieuwe haarkleur snel vervaagt. Daarom heeft Wella drie verschillende lijnen uitgebracht die zich richten op het verzorgen en beschermen van gekleurd haar: 

      Wil je nóg meer uit je nieuwe haarkleur halen? Laat het dan helemaal opleven met Wella Color Brilliance! Met haar unieke formules, dat diamant- en champagne poeder bevat, 

      wordt je haar versterkt, krijgt je haar een prachtige glans en bovendien bloeit het je haarkleur weer helemaal op! Ook bevatten vrijwel alle formules van Brilliance koper. Koper staat bekend om zijn kleurversterkende werking en bovendien houdt het de kleurpigmentatie van je haar vast. De producten van Wella Brilliance beschermen het haar tegen uitdroging, warmte en kleurvervaging. Brilliance heeft diverse haarproducten die allemaal speciaal ontwikkeld zijn voor een ander haartype. Of je nou fijn, weerbarstig of dik haar hebt: het verzorgen van gekleurde lokken doe je met Color Brilliance!


       

      Ben je opzoek naar haarproducten die jouw bruine of rode haar goed onderhouden? Dan raden wij Wella Color Recharge aan. Warme tinten dienen namelijk anders verzorgd te worden dan koele tinten. De producten van Color Recharge zitten vol met kleurpigmenten en zorgen ervoor dat de kleur intensief wordt onderhouden. Daarnaast voorkomt Color Recharge dat de kleur snel vervaagt. Elk product van Color Recharge heeft een eigen formule met unieke ingrediënten, maar de meest voorkomende ingrediënten zijn: panthenol, vitamine E, glycerine en Quaternium-80. De combinatie van deze ingrediënten geeft jouw lokken een intense hydratatie, bescherming tegen schade en zijdezachte haren. Tenslotte bevatten alle producten een UV-filter die jouw bruine of rode lokken beschermen tegen vervaging door de zon!


       

      Ook ColorMotion+ is perfect om te gebruiken voor gekleurd haar. Maar wat onderscheidt deze lijn van de andere twee lijnen voor gekleurd haar? ColorMotion+ is speciaal ontwikkeld voor de beautylovers die hun haar nog die extra beschermingsboost willen geven. Al helemaal als je je lokken voor het eerst hebt gekleurd, wil je kleurvervaging zoveel mogelijk vermijden. En laat dat nou net de kracht zijn van ColorMotion+! Met deze unieke kleurlijn wordt je haarkleur tot wel 8 weken lang beschermd. Bovendien is het WellaPlex bindmiddel aan alle producten van ColorMotion+ toegevoegd. Dit bindmiddel zorgt ervoor dat de haarbruggen van binnenuit worden hersteld, zodat je gekleurde lokken helemaal versterkt worden. Maak je nooit meer zorgen over de conditie van je haar en haarkleur met ColorMotion+!



      Welke producten van Wella beschermen tegen de zon

      De zon schijnt, de lucht is blauw: zonneschade komt veel te gauw!

      Daarom heeft Wellaeen unieke zonnebeschermingslijn ontwikkeld: Wella Sun is er om je haar te beschermen tegen schadelijke UV-stralen en opgelopen schade van de zon te herstellen. Bovendien heeft Sun een divers assortiment: van Protection Spray tot Sun Shampoo. Wella Sun haalt alles uit de kast, zodat jij lekker kan genieten van het warme weer, zonder dat je schade oploopt! Wist je namelijk dat je haar evenveel zonnebescherming nodig heeft als je huid? Check onze blog voor alle weetjes over zonnebescherming voor je haar!

       

      Welke producten van Wella zijn goed voor futloos haar?

      We love extra volume, al helemaal als je dun haar hebt! Wella Volume Boost zorgt ervoor dat jouw lokken worden getransformeerd naar een mooie bos natuurlijke, veerkrachtige, glanzende lokken. Door de lichtgewichte formules van Volume Boost, wordt je haar beter behandelbaar, zonder het haar te verzwaren! De producten van Volume Boost geven je lokken een liftend effect dat de hele dag blijft zitten. Maar hoe is dat dan mogelijk? Het zit allemaal in de speciale ingrediënten. Elk product heeft zo zijn eigen unieke formule, maar de belangrijkste ingrediënten zijn de Spring Force Polymeren en de Kantoen-Extracten. Spring Force Polymeren zorgt voor die fantastische volume in je haren! Katoen-extract is een mega underrated bestanddeel: het zorgt voor zachtheid en stabiliteit in het haar, oftewel: precies wat je dunne en fijne haren nodig hebben! 

       

      Welke producten van Wella zijn geschikt voor krullen?

      Het wordt steeds populairder om krullen op de goede manier te verzorgen. En ondanks dat daar veel verschillende methodes voor zijn, is de juiste voeding het allerbelangrijkste voor je krullen. Met Wella Nutri Curls worden je krullen opnieuw gedefinieerd, krijgen een nieuw momentum en worden intens beschermd tegen vocht! En dat is allemaal te danken aan Nutri Curls’ unieke formules. Deze formules zijn verrijkt met onder andere Glycerine, Panthenol, Kokosolie, Jojoba-olie, Tarwe eiwitten en Polymeren. Deze bestanddelen zorgen ervoor dat het haar gemakkelijker vocht vasthoudt, dat je krullen worden gehydrateerd en versterkt en bovenal hebben de formules van Nutri Curls een anti-pluis werking. Geef je krullen de definitie van hun leven met Nutri Curls!

       

      Meer weten over Wella?

      Wella heeft nog veel meer verschillende haarverzorging en styling producten. Van haarverftot voordeelsets: Wella Professionals is all you need. Zijn er nog onduidelijkheden of wil je gewoon eventjes sparren over wat de experts van het Haarspullen-team zouden aanraden? Neem dan contact met ons op! Je kan ons elk moment een mailtje sturen naar [email protected] en wij zullen zo snel mogelijk reageren. Heb je nou een dringende vraag of ben je gewoon meer van het bellen? Dat kan! Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00. Happy haircare!




      News & updates

      Recente artikelen