• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Dinsdag 19 September 2024

      Alles wat je moet weten over een Gloss Treatment

      Regelmatig zien we mensen voorbij komen met prachtig glanzende lokken, van celebrities zoals Madison Beer tot mensen op straat. De grote vraag waar iedereen natuurlijk antwoord op wil hebben is, hoe kan ik thuis dezelfde glanzende haren krijgen? Madison Beer heeft haar geheim onthuld en in case you missed it, zijn wij er om jou ook weer helemaal op de hoogte te brengen. Zo kunnen we met zijn allen shinen! 

       

      Het geheim voor glanzend haar

      Let's reveal het geheim voor glanzend haar: Redken Acidic Color Gloss Activated Glass Gloss Treatment Masker.Het product is ontwikkeld door professionele kappers om de gloss treatment thuis te kunnen laten plaatsvinden. Het is een haarmasker dat na het uitspoelen van de shampoo moet worden aangebracht. Laat het masker 5-10 minuten intrekken en breng vervolgens over het masker heen de conditioner aan. Spoel dit uit en sluit de routine af door op handdoek droog haar de Redken Acidic Color Gloss Leave-in Hittebeschermer aan te brengen. Vergeet geen zonnebril op te doen, want je haar gaat shinen! 

       

      Wat is een gloss treatment?

      Een gloss behandeling is een haarbehandeling die bedoeld is om het haar een glans te geven en de kleur eventueel op te frissen. Het is populair bij zowel mensen met natuurlijk haar als bij mensen met gekleurd haar. De behandeling kan kleurloos zijn (puur voor glans) of een subtiele tint bevatten om de haarkleur te versterken of op te frissen.

       

      Wat is het verschil tussen een kleur gloss treatment en een gloss treatment?

      We begrijpen dat de term ‘Gloss Treatment’ nieuw voor je is, we snappen dus al helemaal dat je bij het horen van de twee termen een nog groter vraagteken krijgt. No worries, we leggen het je graag uit.

       

      Kleur Gloss treatment: is een behandeling die niet alleen glans toevoegt, maar ook subtiele kleurtinten aan het haar geeft. Het kan helpen bij het opfrissen van de haarkleur of het toevoegen van een nieuwe tint zonder permanente kleurverandering. Er zijn verschillende soorten kleuren verkrijgbaar in deze kleur gloss treatment.

      Gloss treatment: Deze behandeling richt zich alleen op het verbeteren van de glans van het haar. Het voegt geen kleur toe, maar zorgt voor een gezonde, glanzende uitstraling en conditioneert het haar.

       

      Is een gloss treatment het geld waard?

      Een hair gloss geeft je haar een mooie, gezonde glans. Vooral als het haar er dof of levenloos uitziet. Veel gloss treatments bevatten voedende ingrediënten die je haar gladder en gezonder kunnen laten aanvoelen. Dus ja, wanneer jij glanzend haar wil is een gloss treatment zeker het geld waard omdat het voor langdurige resultaten zorgt!

       

      Voor welke haartypes is een hair gloss?

      Een hair gloss is geschikt voor alle haartypes, waaronder fijn, dik, krullend, steil, en gekleurd haar. Het is vooral nuttig voor haar dat glans mist of dof en droog is geworden door chemische behandelingen of dagelijkse styling. De behandeling helpt om de haarschubben glad te maken, hydrateert het haar, en geeft het een gezonde, glanzende uitstraling, zonder het te verzwaren of de natuurlijke textuur te veranderen.

       

      Is een gloss treatment goed voor je haar of juist schadelijk?

      Deze behandeling helpt de haarschubben te sluiten, wat resulteert in minder pluis en een gladde, glanzende finish. Bovendien kan een gloss treatment helpen bij het beschermen van het haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Doordat je haarschubben sluiten is het haar beter weerbaar tegen negatieve invloeden van buitenaf en zal het minder snel beschadigen of breken. Dit maakt een gloss treatment een goed beschermingsmiddel voor je haar! 

      De behandeling bevat geen ammoniak of andere chemicaliën, waardoor het in tegenstelling tot veel andere chemische behandelingen geen schadelijke effecten heeft. Een gloss treatment is vaak zachter voor het haar. Waardoor het dus niet schadelijk is, maar juist een extra verzorging biedt, wat uiteindelijk weer zorgt voor de mooie glans in het haar.

       

      Hoe vaak is een gloss treatment nodig?

      Een gloss treatment is meestal elke 4 tot 6 weken nodig om de glans en het effect te behouden. Dit hangt af van het haartype, de conditie van het haar, en hoe vaak het wordt gewassen. Voor gekleurd haar kan een gloss treatment helpen om de kleur langer levendig te houden en het haar gezond te laten glanzen. Regelmatige behandelingen kunnen bijdragen aan een langdurig glanzend en verzorgd resultaat zonder het haar te beschadigen.

       

      Kan je glass hair krijgen zonder een gloss treatment?

      Yes dat kan! Wil jij je haar laten glanzen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, hieronder volgen een aantal favorieten voor glanzend haar. 

       

      • De Redken Acidic Color Gloss Set gaat momenteel viraal op TikTok, omdat het een set is die een goede vervanger is voor een gloss treatment. De Redken Acidic Color Gloss Set is ontworpen om de haarkleur te beschermen en de glans te verbeteren. Deze set bevat producten die de pH-balans van het haar herstellen en de kleur levendig houden. Het helpt ook bij het versterken van de haarstructuur en het verminderen van haarbreuk, terwijl het zorgt voor zachtheid en glans. Dit maakt de set ideaal voor gekleurd haar dat extra verzorging nodig heeft om er gezond en stralend uit te zien.
      • Redken Acidic Color Gloss Activated Glass Gloss Treatment Masker                                  Van de set is niet alleen een shampoo en conditioner verkrijgbaar, maar ook een Redken Activated Glass Gloss Treatment Masker, het perfecte product om de gloss treatment thuis te laten plaatsvinden. De treatment verzorgt en voedt het haar en laat een mooie glans tot wel 3 dagen na de wasbeurt achter.

       

      Welke andere producten zijn niet te missen voor glass hair?

      Een mooie glans over het haar creëer je niet alleen met een treatment, maar kan ook gestimuleerd worden door het gebruik van verschillende producten.

       

      De must-haves voor glanzend haar ontdek je hier: 

      • Goldwell gloss spray- dit product zorgt voor net dat stukje extra glans en tegelijkertijd biedt het product bescherming en is het een anti-pluis product.
      • Blondifier Gloss duo L’Oreal - deze set met een shampoo en conditioner zorgen voor een intensieve verzorging, bescherming tegen invloeden van buitenaf en geeft glans aan het haar.
      • Matrix Style Link Gloss Booster- geeft het haar de perfecte glanzende boost, waardoor het haar direct een stuk gezonder oogt.
      • Sebastian Liduid Gloss Serum-dit haarserum zorgt voor zijdezacht haar en zorgt ervoor dat het haar beter te stylen is. Het haar oogt direct levendiger en gezonder.
      • Paul Mitchell Smooting Skinny Gloss Drops - deze druppels geven niet alleen steil haar een extra lading glans, maar dit product is ook perfect voor de gekrulde haren.
      • Indola Repair Keratine Filler Treatment- dit product is geschikt voor ernstig beschadigde haren, door op intense wijze het haar met keratine te voeden. Wat resulteert in een mooie glans.
      • Eleven Australia Spray Gloss - deze spray kan je aanbrengen na het stylen van je haar voor de extra glanslaag om je haren heen. Dit product biedt ook anti-frizz.
      • Color WoW Dream Coat Supernatural Spray - dit product is natuurlijk niet te missen in dit rijtje, je kent het vast wel van tiktok de Color WoW Dream Coat Supernatural Spray, de spray die een ultieme glans geeft aan het haar, het is namelijk een soort mini keratine behandeling. Deze is dus zeker niet te missen in dit rijtje.

       

      Welke producten geven mijn gekleurde haar een glanzende boost? 

      Hierboven zijn natuurlijk al een aantal producten opgesomd voor glanzend haar, maar eerder hebben we het ook over de kleur gloss treatment gehad. Deze behandeling kan ook thuis worden uitgevoerd. We hebben een aantal producten voor je uitgezocht die zowel je haarkleur als de glans van je haar een enorme boost geven: 

      Fanola Glow & Glossy Toner- is een kleurtoner die zorgt voor een intense glans en een kleur geeft aan het haar.

      Wella Color Fresh Golden Gloss Mask - is een niet permanent kleurmasker met een verzorgende formule.

      Redken Acidic Color Gloss Activated Glass Gloss Treatment Masker - is een haarmasker speciaal ontwikkeld om de kleur van gekleurd haar langer levendig te houden en je haar een glanzende boost te geven! 

       

      Kortom, er zijn twee verschillende soorten gloss treatments, namelijk de kleur gloss treatment en de gloss treatment. Bij de kleur gloss treatment, wordt er een mooie subtiele niet permanente kleur achter gelaten. En bij de gloss treatment gaat het echt puur en alleen om de glans. Een product wat een goede vervanger is voor de gloss treatment bij de kapper is de Redken Acidic Color Gloss Activated Glass Gloss Treatment Masker, dat werkt als een  masker tussen shampoo en conditioner door. Dit product is inmiddels razend populair geworden en een absolute must-have om extra glans toe te voegen aan je haar.  Nu jij hét geheim weet van glanzend haar, kun je binnenkort weer shinen!



      News & updates

      Recente artikelen