• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Maandag 17 Juli 2024

      Alles wat je moet weten over Sebastian Professional

      Ooit weleens gehoord van de Potion 9? Dit is één van de populairste producten die het merk Sebastian verkoopt. Maar wist je dat dit unieke merk nog veel meer hoogwaardige haarproducten aanbiedt? Sebastian is ontstaan uit een visie van schoonheid zonder grenzen. Hij denkt buiten de lijnen van het vak en volgt zijn artistieke ambitie tot het uiterste. De creators van Sebastian creëren nieuwe mogelijkheden voor zelfexpressie. Met maar liefst 10 onderscheidende lijnen laat Sebastian zijn kracht aan de wereld zien! Ben jij benieuwd naar alle details en welke lijn het beste past bij jouw wensen? Lees dan snel verder!

       

      Stylingproducten

      Het stylen van je haar mag zeker niet ontbreken in je dagelijkse haircare routine. Daarom heeft Sebastian diverse lijnen uitgebracht die jouw lokken op de perfecte manier in vorm brengen! 

       

      Sebastian Form

      Allereerst lichten we Sebastian Form uit. Deze lijn bevat alle soorten stylingproducten om het haar te vormen zoals jij wilt. Van haarlak tot gel en van clay tot pomade: Sebastian Form has got it all! Ga jij voor een ruige look of juist natuurlijk, maar wel met een goede hold? Dan zit er bij de Sebastian stylingproducten vast iets voor jou bij!

       

      Sebastian Flow

      Ben jij wel toe aan een ander soort flow? Dan is Sebastian Flow echt een must voor jouw haar. Met deze stylingproducten maak je je haar zijdezacht en zorg je ervoor dat je haar op de perfecte manier gevoed wordt. Bovendien bevat Sebastian Flow de absolute bestseller van dit merk, namelijk de Potion 9! Potion 9 is een leave-in treatment die de natuurlijke conditie van je haar herstelt. Deze unieke behandeling helpt bij het definiëren van je krullen en het verminderen van pluis, terwijl het tegelijkertijd je haar beschermt tegen hitte en de algehele textuur verbetert. 

       

      Sebastian Flaunt

      Met Sebastian Flauntgeef jij elke soort haarlook een prachtige glansafwerking. Dit zorgt voor een luxueuze uitstraling. De perfecte lijn om je haar lekker te flaunten dus. ;) Ga jij voor de Liquid Gloss, de Shine Define of toch voor de Trilliant

       

      Speciaal voor mannen

      Sebastian heeft natuurlijk ook gedacht aan haarproducten die mannen nodig hebben. Daarom hebben ze speciaal voor alle mannen onder ons een unieke lijn gemaakt. Het assortiment van Seb Man bevat alle must-haves voor het vervullen van alle behoeften van mannen. Van Baardolietot Dry Shampoo: Sebastian heeft het allemaal! Ben jij een echte Hero, Multitasker of Player? Check it out bij Seb Man!

       

      Een extra volume boost

      We kennen allemaal wel de struggle wanneer je haar te weinig volume heeft. Hoe los je dit probleem op? Sebastian heeft de perfecte oplossing voor jou! Met Sebastian Volupt wordt elk soort futloos haar helemaal vernieuwd tot volumineuze lokken. Volume in het haar is nog nooit zo makkelijk geweest als nu. Met zijn diverse assortiment creëer je eenvoudig een complete haircare routine die perfect past bij jouw haar!

       

      Laat je haar shinen!

      Glanzend haar is iets waar iedere beautylover van droomt. Door middel van de juiste hoeveelheid voeding en de juiste soort voeding kan je haar helemaal tot leven komen! Met Dark Oil wordt je haar diepgaand gevoed, wat resulteert in een prachtige glans. Alle producten uit de Dark Oil lijn bevatten verschillende voedende oliën zoals sandelhout, cederhout en arganolie. Deze oliën zorgen ervoor dat je haar compleet wordt gehydrateerd, zonder dat het je haar verzwaart. Bovendien heeft Sebastian nog een andere lijn ontwikkeld die jouw lokken laat glanzen! Deze lijn heet Sebastian Trilliance. Wanneer je last hebt van dof haar dan is Trilliance jouw redder in nood. Alle producten van Trilliance bevatten extra glans moleculen, zodat je haar optimaal wordt verzorgt. Heb je gekleurd haar? Dat is geen probleem! Trilliance is veilig voor geverfde lokken en perfect voor fijn haar!

       

      Speciaal voor beschadigd haar

      We said it once and we’ll say it again: ga voorzichtig om met je haar! Voordat je het weet loop je schade op. En dat is toch zonde! Zorg daarom voor goede heatprotection en blijf lief voor je lokken. Gelukkig kun je de aangebrachte schade weldegelijk aanpakken! Check al Sebastian's lijnen die speciaal ontworpen zijn voor beschadigd haar:

       

      Sebastian Hydre

      Met Sebastian Hydremaak je van droog, pluizig en chemisch behandeld haar, gezond en handelbaar haar! De unieke formule van Hydre zorgt ervoor dat de haren en hoofdhuid van binnenuit worden gereinigd en gehydrateerd. Hierdoor kunnen de voedende ingrediënten goed worden opgenomen in het haar en krijgen je lokken hun glans en veerkracht terug. Stay Hydrated!

       

      Sebastian No Breaker

      De Sebastian No Breaker lijn is ook speciaal ontworpen voor de verzorging en bescherming van beschadigd haar. Wat No Breaker onderscheidt van alle andere lijnen, is dat de producten van deze unieke lijn de haarvezels versterken, waardoor het haar minder snel breekt en gespleten haarpunten worden verminderd. Bovendien biedt No Breaker intensieve verzorging om beschadigd haar te herstellen, hierdoor wordt het haar versterkt. Gezonder haar wat nóg gemakkelijker te stylen is. Oftewel: twee vliegen in één klap!

       

      Sebastian Penetraitt

      Heb jij zwaar beschadigd haar en weet je echt geen raad meer? Dan is Sebastian Penetraittt antwoord op al jouw vragen. Penetraitt geeft het haar een intensieve verzorging, zodat je kwetsbare en beschadigde lokken helemaal worden hersteld. Geef je haar de versterking en verzachting waar het zo naar verlangt!

       

      Speciaal voor krullend haar

      Last but not least: de lijn die speciaal ontwikkeld is voor onze curly girls! Krullend haar kan vrij ingewikkeld zijn om op de goede manier te verzorgen, maar met de juiste routine kunnen jouw lokken helemaal opbloeien! Twisted van Sebastian heeft een duik genomen in alle do’s & don’ts voor krullend haar, zodat je met een gerust hart je haar kunt verzorgen. Deze unieke krullenlijn is speciaal ontworpen voor het temmen en definiëren van krullen, zodat ze er op hun allerbest uitzien!

       

      Meer weten over krullend haar? Check onze Curly Girl Methode pagina of lees deze artikelen!

       

      Vertel me meer over Sebastian!

      Zijn er nog onduidelijkheden over een specifieke lijn van Sebastian of heb je een andere haar-gerelateerde vraag? Neem dan gerust contact op met ons team! Het Haarspullen-team bestaat uit ervaren experts die speciaal voor jou klaarstaan! Mail al je vragen naar [email protected] en we beantwoorden ze zo snel mogelijk. Heb je een dringende vraag of behoefte om even te sparren via de telefoon? Bel ons dan tijdens kantooruren! We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 09:00 tot 17:00. Happy haircare!

      News & updates

      Recente artikelen