• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Maandag 16 Oktober 2024

      De guide voor meer volume in jouw haar

      Iedereen droomt er wel van een volle bos met volume, maar soms kan het een uitdaging zijn om dat in je haar te krijgen, vooral als je fijn of plat haar hebt. Gelukkig zijn er veel producten die je kunnen helpen om je haar een mooie volumeboost te geven. In deze blog delen we de beste volume verhogende producten die perfect zijn om meer body, textuur en veerkracht te geven aan het haar.

       

      Wat is de basis voor volumineus haar?

      Een goede volume shampooen conditionervormen de basis voor elke volumineuze haarlook. Deze producten zijn speciaal ontworpen om je haar te reinigen zonder het te verzwaren, waardoor je haaraanzet gelift wordt en je haar voller oogt.

       

      Hoe creëer je een snelle volume boost in het haar?

      Wil je snel meer volume bij de wortels? Met deze producten geef je je haar direct een lift bij de aanzet, voor een volle look die de hele dag blijft zitten:

      Root lift sprays: een root lift spray is een stylingproduct dat speciaal is ontwikkeld om direct meer volume en lift bij de haaraanzet te creëren. Het product is ideaal voor mensen met fijn of plat haar die graag extra body en volheid willen

      Texture sprays: is ideaal als je je haar net wat meer body en grip wilt geven zonder dat het er zwaar van wordt. Het product voegt meer textuur toe aan de lengtes van je haar, om de volumineuze, nonchalante look te kunnen creëren. 

      Sea salt spray: sea salt sprays zijn geweldig om een beachy, nonchalante look te creëren. Ze geven je haar die mooie, ruige textuur en body, alsof je net van het strand komt.

      Volumepoeder: volumepoeder, ook wel textuurpoeder genoemd, is een stylingproduct dat speciaal is ontwikkeld om je haar direct meer volume, grip en textuur te geven. Het poeder is lichtgewicht en zorgt ervoor dat je haar er dikker en voller uitziet. Tegelijkertijd neemt de poeder ook overtollige oliën op, waardoor het haar langer fris aanvoelt.

      Droogshampoo: droogshampoo is niet alleen perfect om je haar tussen wasbeurten door op te frissen, maar ook om direct meer volume te creëren. De fijne poeders absorberen overtollige oliën en geven je haar een mooie lift.

       

      Welke producten zijn een must voor de volumineuze look?

      Haarlak en mousse vormen samen de perfecte combinatie voor een volumineuze look. Het begint met mousse, die je aanbrengt op vochtig haar. Tijdens het föhnen zorgt de mousse voor een stevige basis en lift bij de wortels, waardoor je haar voller en luchtiger wordt zonder dat het zwaar aanvoelt.

      Daarna komt de haarlak in actie. Nadat je de mousse hebt gebruikt, fixeer je de look met haarlak, zodat het volume de hele dag blijft zitten. De lak zorgt ervoor dat je haar veerkrachtig en flexibel blijft, zelfs bij wind en vocht. Mousse creëert de basis, en haarlak houdt alles op zijn plek—samen geven ze je de perfecte, volle haardos die lang mooi blijft!

       

      Hoe krijg je de beste resultaten?

      Om de beste resultaten te behalen, is het belangrijk om de juiste producten te kiezen op basis van jouw haartype en behoeften. Combineer bijvoorbeeld een volume shampoo met een mousse voor extra body, en finish je look met een texturizing spray voor meer grip en volume. Probeer je föhn omhoog te richten tijdens het drogen van je haar, zodat je de wortels lift en extra volume creëert.

       

      Welke volume lijnen hebben wij in het assortiment?

      Binnen ons assortiment hebben wij natuurlijk talloze merken die volume producten bieden, maar om het allemaal wat overzichtelijker te krijgen hebben wij een aantal voorbeelden voor je op een rijtje gezet:

      Redken volume - De Redken Volume Injection Collectie is speciaal ontworpen voor fijn, dun en futloos haar, en biedt een ultieme volumeboost zonder het haar te verzwaren. De producten, verrijkt met Filloxane en polymeren, liften het haar en maken het sterker, zachter en glanzender. De lijn bevat onder andere de Volume Injection Shampoo, Conditioner en diverse sets voor een complete verzorgingsroutine. Dankzij de milde formules is de collectie ook geschikt voor gekleurd haar, zodat het haar zowel optimaal volume als kleurbehoud krijgt.

      Schwarzkopf Osis+ Volume & Body - Schwarzkopf Osis+ Volume & Body is een stylinglijn speciaal ontworpen om plat en fijn haar volumineus en stralend te maken. De producten bieden hittebescherming, zijn vegan en geschikt voor alle haartypes, inclusief krullend haar. Ze zijn ideaal voor mensen met dun en futloos haar. De lijn bevat diverse producten zoals Soft Dust Volume Powder en Upload Bodifying Cream voor root-lifting, Volume Up Spray voor extra textuur en body, en verschillende mousses zoals de Grip Extra Strong Mousse voor stevige hold en de Air Whip Flexible Mousse voor een luchtig effect.

      Goldwell Stylesign Ultra Volume -  Goldwell Stylesign Volume is speciaal ontwikkeld om fijn en dun haar meer volume en textuur te geven zonder het te verzwaren. De lijn bevat producten zoals Lagoom Jam Gel, Bodifying Control Mousse, Root Boost Spray en Bodifying Brilliance Mousse, die zorgen voor langdurig volume, controle en bescherming tegen hitte. De producten zijn ook geschikt voor krullend haar, omdat ze body en definitie toevoegen, maar voor specifieke krulverzorging is de Stylesign Curly Twist lijn een betere keuze.

      Wella EIMI - de Wella Professionals EIMI Styling-lijn biedt een breed scala aan producten om elke gewenste look te creëren. Of je nu op zoek bent naar meer volume, extra textuur, glans of een stevige fixatie, de EIMI-lijn heeft voor elk haartype en elke stijl iets te bieden. Populaire producten voor volume zijn onder andere de Wella EIMI Dry Me droogshampoo, Sugar Lift spray en Natural Volume Mousse. Voor textuur kun je kiezen uit producten zoals de Pearl Styler en Texture Touch. Daarnaast zijn er producten voor een glanzende finish en fixatie, zoals de Glam Mist en Super Set haarlak.

      KMS AddVolume - De KMS AddVolume lijn is ideaal voor fijn en futloos haar, met producten die zorgen voor langdurig volume zonder verzwaring. Dankzij ingrediënten zoals eucalyptus-extract en een Volumizing Polymer Blend krijgt je haar tot 70% meer volume, van de wortels tot de punten. De lijn bestaat uit een shampoo, leave-in conditioner, styling foam en volumizing spray, die je eenvoudig kunt gebruiken voor een luchtige, volle coupe die de hele dag houdt. Perfect voor dagelijks gebruik zonder je haar te belasten!

       

      Meer volume in je haar was nog nooit zo eenvoudig! Met de juiste producten en technieken geef je je haar die mooie, volle uitstraling waar je naar op zoek bent. Wil jij deze volumineuze producten proberen? Ontdek ze nu op Haarspullen.nl en creëer eenvoudig jouw droomkapsel!

       

      Heb je nog vragen over de volumineuze look?

      Heb je nog vragen over de producten die jouw haar meer volume kunnen geven of wil je graag persoonlijk advies voor jouw haartype? Of je nu meer wilt weten over de Redken Volume Injection Collectie, Schwarzkopf Osis+ Volume & Body, of een van de andere volumizers die we hebben besproken, wij staan voor je klaar! Neem gerust contact met ons op voor advies. Stuur ons een berichtje of bel onze klantenservice, en we helpen je graag om het perfecte volumineuze resultaat te bereiken!

      News & updates

      Recente artikelen