• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Donderdag 16 Augustus 2024

      Haal het maximale uit je haar met Wella EIMI Sets

      Als het gaat om haarstyling, staat Wella al tijden aan de top met innovatieve en kwalitatieve producten. Eén van hun meest populaire lijnen is Wella EIMI. In deze blog duiken we diep in de wereld van Wella EIMI Sets en ontdekken we hoe deze producten je kunnen helpen bij het bereiken van perfecte styling resultaten. Get ready for a makeover!

       

      Wat is Wella EIMI?

      EIMI staat voor 'Express Yourself' en dat is precies wat deze lijn mogelijk maakt! De producten zijn ontworpen om je creativiteit en individualiteit naar voren te brengen door je haar op verschillende manieren te stylen. Van volume en textuur tot glans en hold: Wella EIMI heeft het allemaal!

       

      De kracht van combineren

      Nu je weet dat Wella een echte topper is, is het tijd om nog een stapje verder te gaan. Want samen sta je sterker dan alleen! Daarom heeft Wella EIMI zorgvuldig samengestelde voordeelsets gemaakt, zodat je gemakkelijker, goedkoper én sneller aan specifieke stylingbehoeften kan vervullen. Of je nu op zoek bent naar volume, gladheid, definitie of textuur, er is een set voor jou!

       

      Wella EIMI Playful Bouncy Curls Set

      Heb jij altijd al gedroomd van speelse krullen? Ga dan voor de Wella EIMI Playful Bouncy Curls Set! Deze set bestaat uit de Wella EIMI Sugar Lift Spray en de Wella Nutricurls Boost Bounce Mousse die je krullen definitie, veerkracht en een prachtige glans geven. Verzorg je krullen als nooit tevoren en laat ze stralen met deze topproducten van Wella EIMI .

       

      Wella EIMI Relax Wavy Hair Set

      Wil je die moeiteloze, ontspannen golven in je haar? De Wella EIMI Relaxed Wavy Hair Setis precies wat je nodig hebt! Deze set bevat drie topproducten die samenwerken om jouw haar prachtige, natuurlijke golven te geven zonder moeite. De producten van Relax Wavy Hair Set zijn Flexible Finish Haarspray, Mistify Me Sprayen Thermal Image Spray. Laat je haar stralen met een relaxte, beachy vibe met Wavy Hair Set!

       

      Wella EIMI Urban Kort Set

      Ben je klaar voor een trendy, urban look die de hele dag perfect blijft zitten? De Wella EIMI Urban Kort Set is precies wat je nodig hebt! Deze set bevat twee essentiële producten voor het stylen van kort haar, zodat je altijd verzekerd bent van een frisse, moderne uitstraling. 

      De Wella EIMI Urban Kort Set bestaat uit de Wella EIMI Rugged Texture Paste en de Wella EIMI Pearl Styler. De texture paste is een matte stylingpaste die je haar textuur en definitie geeft zonder het te verzwaren. Pearl Styler is een stylinggel die zorgt voor stevige hold en een mooie glans, perfect voor het creëren van gestructureerde looks.

       

      Wella EIMI Restyling Set

      Vind jij het belangrijk om gemakkelijk te kunnen wisselen van soorten stijlen? Kies dan voor de Wella EIMI Restyling Set. Deze set bevat drie krachtige stylingproducten die je helpen om je look moeiteloos te restylen en je haar de hele dag in model te houden. Ideaal voor alle beautylovers die van variatie houden. Eén van de producten die in de Restyling Set zit, is: Wella EIMI Dry me. Dat is een droogshampoo die je haar opfrist en volume geeft, ideaal voor dagen tussen de wasbeurten. Ook bevat de set Wella EIMI Mistify Me Light. Mistify Me Light is een lichte haarspray die je haar flexibele hold en een natuurlijke finish geeft, perfect voor het vastzetten van je stijl zonder stijfheid! Last but not least is Thermal Image Spray ook aanwezig in de Restyling Set. Dit is een twee-fasen spray die je haar beschermt tegen hitte tot 230°C en zorgt voor een glad en glanzend resultaat!

       

      Wella EIMI Sculpted Wet Look

      Is een gedurfde, wet look iets wat jou helemaal omschrijft? Dan is de Wella EIMI Sculpted Wet Look Set wat je moet hebben! Deze set bevat twee krachtige stylingproducten die je helpen om een strakke, glanzende look te creëren met een stevige hold. De Sculpted Wet Look Set bestaat uit de Sculpt Force Gel en de Pearl Styler. Dit zijn de perfecte stylingproducten om jouw haar te stylen en een wet look te geven! De gel is ultrasterk en ideaal om elke gewenste stijl te kunnen vormen. Het geeft een langdurige hold met een glanzende finish!

       

      Wella EIMI Smooth Bob Set

      Ben jij toe aan een zijdezachte, perfect gestylede bob die de hele dag mooi blijft zitten? De Wella EIMI Smooth Bob Set is precies wat je nodig hebt! Deze set bevat twee handige stylingproducten die je helpen om een gladde, stijlvolle look te creëren met een flexibele hold. De Smooth Bob Set bestaat uit Flowing Form enShape Shift. Flowing Form is een anti-frizz smoothing balm die je haar glad en soepel maakt, terwijl het kroezen tegengaat en je haar een mooie glans geeft. Shape Shift is een molding gum die zorgt voor flexibele hold en definitie, perfect voor het creëren van gestructureerde looks met een glanzende finish. Rock the bob, queen!

       

      Wella EIMI Travelsize Set

      Ben je vaak onderweg en wil je er altijd op je best uitzien? De Wella EIMI Travel Size Set is precies wat je nodig hebt! Deze handige set bevat twee stylingproducten in reisformaat, perfect om mee te nemen voor een snelle touch-up of om je look de hele dag door fris te houden.De Travel Size Set bestaat uit twee fantastische producten, in handige reisformaten, die jouw haar perfect stylen en verzorgen. Het eerste product is de SuperSet Hairspray Travel Size. Dit is een stevige haarspray die je haar langdurige hold en controle geeft, ideaal om je stijl de hele dag op zijn plek te houden! Het tweede product is de Extra Volume Mousse Travel Size. Dit is een volumemousse die je haar extra body en volume geeft, perfect voor een vollere en levendige look. Ideaal voor de beautylover die altijd in beweging is!

       

      Wella EIMI Smooth Blow-Dry Set

      Verlang je ook zo naar die perfect gestylde blow-dry look? Wella EIMI Smooth Blow-Dry Set zorgt ervoor dat je die look gemakkelijk creëert, zonder dat je honderden euro’s besteed aan een salonbehandeling! Deze set bevat twee topproducten uit de Wella EIMI-lijn: Body Crafter Spray en Perfect Setting. Samen zorgen ze voor een volumineuze, gladde en langdurige blow-dry die er de hele dag fantastisch uitziet!

       

      Wella EIMI Texturized Roots Set

      Turn the volume up! Is jouw haar futloos of heb je gewoon behoefte aan wat extra volume? Ga dan voor de Texturized Roots Set van Wella EIMI. Deze set bevat twee producten uit de Wella EIMI-lijn: Root Shoot Mousse en Ocean Spritz Salt Spray. Deze toppers zorgen samen voor een krachtige boost aan volume en een natuurlijke, gestructureerde look!

       

      Waarom zou ik kiezen voor Wella EIMI Sets?

      Wella EIMI staat voor kwaliteit, creativiteit en innovatie in haarstyling. Maar wat maakt Wella EIMI nou zo speciaal? Hier zijn een aantal redenen waarom je zou kiezen voor Wella EIMI:

       

      1. Professionele kwaliteit

      Wella EIMI is een professioneel merk dat veel wordt gebruikt door kappers en stylisten over de hele wereld. De producten zijn ontwikkeld met geavanceerde formules die voldoen aan de hoogste standaarden, wat zorgt voor betrouwbare en consistente resultaten.Met deze sets kun je dezelfde hoogwaardige resultaten bereiken, alleen dan vanuit huis!

       

      2. Breed assortiment

      Of je nu op zoek bent naar volume, gladheid, textuur of glans, Wella EIMI heeft voor elk haartype en elke stylingbehoefte het perfecte product. Van haarsprays tot haarmousses en van serums tot hittebeschermers, er is altijd een Wella EIMI-product dat past bij jouw wensen!

       

      3. Innovatieve formules

      Wella EIMI combineert wetenschap en creativiteit om innovatieve producten te ontwikkelen die je haar niet alleen stylen, maar ook verzorgen en beschermen. Veel producten bevatten hittebescherming, uv-filters en ingrediënten die je haar hydrateren en versterken.

       

      4. Creatieve vrijheid

      Met Wella EIMI kun je elke gewenste look creëren, van natuurlijk en nonchalant tot strak en glamoureus. De producten geven je de vrijheid om te experimenteren met verschillende stijlen, terwijl ze je haar gezond en mooi houden.

       

      5. Bescherming en zorg

      Wella EIMI-producten beschermen je haar tegen schadelijke invloeden zoals hitte van stylingtools en uv-straling. Ze helpen ook om je haar in topconditie te houden, waardoor het sterk, gehydrateerd en pluisvrij blijft.

       

      6. Geschikt voor alle haartypes

      Wella EIMI heeft producten die speciaal zijn afgestemd op jouw haartype en je de gewenste look geven.Of je nu fijn, dik, krullend of steil haar hebt, er is altijd een product en een set die aan jouw behoeften voldoet.

       

      7. Gemak en waarde

      Door te kiezen voor een set, krijg je een complete stylingoplossing in één pakket. Dit bespaart niet alleen tijd, maar natuurlijk ook een betere prijs-kwaliteitverhouding! Veel makkelijker en handiger dan het afzonderlijk kopen van producten.

       

      Meer weten over Wella EIMI?

      Wella EIMI Sets zijn een fantastische keuze voor iedereen die op zoek is naar professionele haarstylingproducten. Toch is het natuurlijk mogelijk dat er onduidelijkheden zijn of vragen bij je naar boven komen. Bij het Haarspullen-team staat klanttevredenheid op plek 1. Daarom kun je altijd bij ons terecht voor vragen. Stuur ons een mailtje naar [email protected] en we reageren zo snel mogelijk. Heb je dringende vragen of zie je het meer zitten om met iemand te sparren via de telefoon? Bel ons dan tijdens kantooruren. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 09:00 tot 17:00. Happy haircare!

      News & updates

      Recente artikelen