• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Donderdag 8 Juli 2024

      Jouw nieuwe multifunctionele Styling Cream!

      Een shaper cream zal je waarschijnlijk linken aan een product voor mannen. Logisch, want (de meeste) mannen hebben kort haar, wat gemakkelijk gestyled kan worden! Toch is de More Shaper Cream niet alleen voor mannen: het is meer dan een stylingsproduct. Ben je nou benieuwd wat deze multifunctionele styling cream allemaal voor jou kan doen? Lees dan snel verder!

       

      Wat kan je allemaal doen met More’s Shaper Cream?

      Er zijn talloze manieren om de Shaper Cream van More te gebruiken. Hieronder hebben wij een paar leuke ideeën uitgewerkt, waar je deze multifunctionele cream perfect voor kan gebruiken:

       

      Slickback look

      De slickback look is een echte TikTok Viral! De sleek look geeft de ideale “clean girl” uitstraling. Bovendien is de slickback ideaal voor de vettige haren (ja, ook wij hebben weleens onze dagen dat we echt geen zin hebben om ons haar te wassen). Mocht je deze populaire haarlook nog niet kennen, staat hieronder een voorbeeld foto: 

      En nu is de vraag: Hoe maak je die perfecte slick back haarlook? Het antwoord is: More! Met More’s styling crème maak je binnen no-time de slickback bun, -ponytail of -vlecht van je dromen! Verdeel de shaper cream door je handen en breng het aan op je haar. Breng met een (toupeer)borstel alle haren strak naar achteren en zet het vast met een elastiekje. Et Voilá! Het blijft de hele dag zitten en bovendien was je de crème ook super gemakkelijk uit met warm water!

       

      Wenkies on fleek

      Heb jij ook altijd moeite met een goede wenkbrauwgel vinden? Zoek dan niet langer en pak de Shaper Cream van More uit je kast (of als je hem nog niet hebt: bestel hem op Haarspullen.nl)! Deze multifunctionele styling crème is ook mega handig om je wenkbrauwen mee te shapen! Pak een spoolie of gebruik een vinger en breng een kleine hoeveelheid Shaping Cream aan op de wenkbrauwhaartjes en style zoals gewenst. Dit blijft de hele dag zitten, zonder dat het gaat schilferen. Bovendien wordt de crème niet hard en verzorgd het ook dankzij de Shea Butter. Een echte must-have voor het stylen van je wenkies dus :) 

       

      “Gewoon” stylen

      Ben jij niet zo van de moeilijke looks en wil je “gewoon” je haar gemakkelijk kunnen stylen? Ook dan is More voor jou bestemd. Het stylen van kort én lang haar is super gemakkelijk met More Haircare Shaper Cream. Bovendien is deze styling cream in een grote pot te verkrijgen. Gewoon MORE for Less!

       

      Heb jij nou nog een leuke manier om deze Shaper Cream te gebruiken? Laat het ons weten! Tag ons @Haarspullen.nl via Instagram of Tiktok :)

       

      Voor wie is de Shaper Cream geschikt?

      De Shaper Crème van More is voor iedere haartype geschikt! Of je nou dik, dun, droog of vettig haar hebt, More is voor iedereen. Bovendien is deze Cream anti-pluis. Geef jouw lokken MORE definitie en structuur met More Haircare Shaper Cream!

       

      Is More Shaper Cream vegan?

      Ja! Alle producten van More Haircare zijn 100% vegan en cruelty free. Bovendien is Shaper Cream vrij van: sulfaten, parabenen, siliconen en gluten! Met More’s unieke Shaper Cream geef je je lokken een prachtige (en strakke) look, zonder de gezondheid van je haar te beschadigen!

       

      Wat is More Haircare?

      More Haircare staat bekend om haar professionele zilvershampoo. Deze unieke en speciaal ontwikkelde ‘silver line’ producten zijn hoog geconcentreerd aan pigment, wat betekent dat het perfect is om wit, grijs of blond haar op te frissen en gele tonen te neutraliseren! De Silver Line van More heeft haar succes te danken aan de unieke formule: een krachtige pigmentatie en verzorging in één. Maar More wants more! Zo heeft More Haircare nog meer producten, zoals zilver conditioner en leave-in spray, kleur shampoos, en -conditioners. More Haircare is bovendien écht bezig met duurzaamheid. Zo zijn alle producten 100% vegan en niet getest op dieren, de producten bevatten geen sulfaten, parabenen, siliconen of gluten en last but not least bevatten alle producten een UV-filter om je haar te beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. En dat allemaal voor een eerlijke prijs! Oftewel: ‘More For Less’. 

       

      Tell me More!

      Ben jij na het lezen van deze blog helemaal fan geworden van More Haircare? Wij ook! More Haircare heeft nog veel meer fantastische haarproducten, dus neem zeker even een kijkje in More’s asortiment! Heb je nog vragen over de Shaper Cream of een andere beauty- of haar-gerelateerde vraag? Haarspullen.nl staat voor jou klaar! Neem, geheel vrijblijvend, contact met ons op via [email protected] of bel ons tijdens kantooruren. Happy haircare!

      News & updates

      Recente artikelen