• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Donderdag 18 Oktober 2024

      Sebastian for everyone

      Sebastian Professional staat bekend als een merk dat grenzen verlegt in de wereld van haarverzorging en styling. Sinds de oprichting in de jaren '70 in Los Angeles heeft het merk een unieke reputatie opgebouwd door producten te ontwikkelen die creativiteit en zelfexpressie mogelijk maken. Van innovatieve formules tot baanbrekende stylingtechnieken, Sebastian biedt alles wat je nodig hebt om je haar op zijn best te laten stralen. Of je nu op zoek bent naar intensieve verzorging of de perfecte styling, Sebastian heeft een product dat bij je past. In deze blog ontdek je waarom dit merk wereldwijd geliefd is bij kappers en haarliefhebbers!



      Wat maakt Sebastian Professional Uniek?

      Sebastian Professional staat bekend om zijn creatieve en innovatieve benadering van haarverzorging. Het merk combineert hoogwaardige producten met de flexibiliteit om verschillende stijlen te creëren, van gedurfd tot elegant. Inspiratie uit mode en kunst maakt Sebastian uniek, waardoor ze altijd vooroplopen met nieuwe trends. Hun producten, zoals Potion 9 en Shaper Hairspray, zijn iconisch geworden in de haarindustrie, geliefd door zowel consumenten als professionele stylisten. Daarnaast zet Sebastian zich in voor duurzaamheid, met steeds milieuvriendelijkere formules en verpakkingen, zonder in te leveren op kwaliteit.

       

      Waarom is Sebastian de keuze van topstylisten en beroemdheden wereldwijd?

      Sebastian wordt geprezen door professionals vanwege de consistente kwaliteit en veelzijdigheid van de producten. Ze leveren betrouwbare resultaten, ongeacht het haartype of de gewenste stijl, en zijn gemakkelijk te combineren, wat stylisten de flexibiliteit geeft om creatief te zijn. Daarnaast biedt Sebastian educatieve ondersteuning aan salons, zodat professionals altijd op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en trends.

      Topstylisten en beroemdheden kiezen voor Sebastian vanwege de langdurige hold en professionele resultaten. Bekende hairstylisten gebruiken Sebastian-producten tijdens modeshows en fotoshoots voor veelzijdige looks, terwijl beroemdheden zoals Charlize Theron en Gigi Hadid vaak schitteren met Sebastian’s kenmerkende stijlen op de rode loper.

       

      Wat is de meest populaire lijn van Sebastian Professional?

      • Dark oil - Deze lijn is gebaseerd op de populaire Dark Oil, een lichtgewicht haarolie die het haar diep voedt zonder het te verzwaren. Het geeft een glanzende, gladde finish en verzacht pluizig of kroeshaar. De producten in deze lijn, zoals de Dark Oil Mask, zorgen voor intensieve verzorging en langdurige zachtheid.

       

      Welke productlijn van Sebastian Professional geschikt voor beschadigd haar?

      • Sebastian No Breaker - De Sebastian No Breaker lijn biedt bescherming en versterking voor haar dat gevoelig is voor breuk door styling en chemische behandelingen. Met producten zoals de Bonding Shampoo, Hair Mask en Leave-In Spray vermindert het breuk, versterkt de haarstructuur en beschermt tegen toekomstige schade. Geschikt voor alle haartypes, deze lijn zorgt voor sterker, gezonder en veerkrachtiger haar.
      • Sebastian HydreDe Sebastian Hydre lijn is ideaal voor droog, broos of chemisch behandeld haar. Deze producten hydrateren intensief, herstellen de elasticiteit en beschermen tegen verdere schade. De lijn bevat een Shampoo, Conditioner, en Treatment masker voor optimaal herstel en glanzend, veerkrachtig haar. Perfect voor iedereen die haar haar weer gezond en levendig wil maken.
      • Sebastian Penetration - De Sebastian Penetraitt-lijn is speciaal ontwikkeld om beschadigd en breekbaar haar te herstellen en te beschermen tegen hitte en chemische behandelingen. De lijn versterkt het haar van binnenuit met een proteïneboost en biedt intensieve verzorging zonder het te verzwaren. Producten zoals de Shampoo, Conditioner, Masker, en Overnight Serum helpen je haar gezond, sterk en glanzend te houden. Ideaal voor wie regelmatig stylingtools gebruikt of te maken heeft met chemisch behandeld haar.

      Welke Sebastian Professional lijn is perfect voor glanzend haar?

      • Sebastian Flow - Deze lijn combineert verzorging en styling, waardoor het haar soepel en glanzend blijft, zelfs tijdens het stylen. Potion 9, een van hun bestsellers, voedt het haar terwijl het flexibiliteit en stylingcontrole biedt. Deze producten zijn perfect voor dagelijks gebruik en bieden een lichte, natuurlijke finish.
      • Sebastian Trillicance - De Sebastian Trilliance-lijn is ideaal voor wie droomt van glanzend, glad haar. Met producten zoals de Trilliance Shampooen Conditioner, verrijkt met bergkristalextract, zorgt deze lijn voor een spiegelgladde finish en verwijdert onzuiverheden. Het is geschikt voor dagelijks gebruik en alle haartypes, en helpt je haar voor te bereiden op styling. Perfect voor wie dof haar wil transformeren in stralende, gezonde lokken.
      • Sebastian Flaunt - Flaunt Producten zijn gericht op het creëren van een intense glans en glamour. De Trilliant spray biedt niet alleen hittebescherming, maar voegt ook schitterende glans toe aan je lokken, ideaal voor steil- of krultangen. Deze lijn is perfect voor wie houdt van een glanzende, luxueuze afwerking.

       

      Welke lijn is perfect voor het creëren van volume en textuur in het haar?

      • Sebastian Form - Deze lijn richt zich op het vormen en textureren van het haar. Denk aan producten zoals Craft Clay en Matte Putty Paste, die volume, textuur en definitie toevoegen. Ze zijn perfect voor het creëren van gedefinieerde en gestructureerde kapsels, zoals messy waves of strakke, gelaagde stijlen.
      • Sebastian Volupt - De Sebastian Volupt lijn is perfect voor wie volumineus haar wil zonder het te verzwaren. Dankzij de Root Lift Technology creëert het luchtig volume vanaf de haaraanzet, terwijl het pluis voorkomt en je haar beschermt tegen hitte. Met producten zoals de Volupt Shampoo, Conditioner, en Spraykrijgt je haar meer body, glans en een zachte textuur. Geschikt voor alle haartypes, van fijn tot krullend haar, zorgt deze lijn voor gezond, vol haar dat de hele dag blijft zitten.

       

      Welke lijn van Sebastian is speciaal ontwikkeld voor de man?

      • Sebatian Man - De Sebastian SEB MAN collectie biedt veelzijdige en eenvoudige verzorgings- en stylingproducten voor de moderne man. De lijn bevat haar-, baard- en huidverzorging met guarana-extract voor een energieboost en een mannelijke geur van bergamot en roze peper. Populaire producten zoals de 3-in-1 Shampoo, Matte Clay, en Baardoliezorgen voor snelle, effectieve resultaten en zijn geschikt voor elk haartype en elke stijl. Ideaal voor mannen die flexibiliteit en eenvoud zoeken in hun verzorgingsroutine.

       

      Met welke lijn van Sebastian hou ik mijn krullen mooi?

      • Sebastian Twisted - De Sebastian Twisted lijn is speciaal ontwikkeld voor veerkrachtige, pluisvrije krullen. Met de innovatieve Flexi-Alg™ technologie biedt deze lijn intense hydratatie, bescherming tegen pluis en behoudt de natuurlijke veerkracht van krullen, van losse golven tot strakke spiralen. De lijn bevat shampoo, conditioner, maskers en stylingproducten, die samen zorgen voor gedefinieerde, zachte krullen die de hele dag in model blijven, zelfs bij vochtige weersomstandigheden. Perfect voor iedereen met krullend haar.



      Welke lijn is perfect voor het hele gezin?

      De Sebastian Hydre-lijnis het meest geschikt voor het hele gezin. Deze lijn biedt intensieve hydratatie zonder het haar te verzwaren, waardoor het ideaal is voor verschillende haartypes, van droog tot normaal haar. De producten zorgen voor zachte, gezonde en makkelijk doorkambare lokken, wat ze perfect maakt voor dagelijks gebruik door zowel volwassenen als kinderen. De Sebastian Hydre Shampoo en Conditioner bieden milde, maar effectieve verzorging die iedereen in het gezin kan gebruiken om het haar gehydrateerd en gezond te houden.



      Sebastian Professional voor Iedereen

      Of je nu op zoek bent naar intensieve verzorging, glans, volume of een stijlvolle look, Sebastian Professional heeft een productlijn die aan je behoeften voldoet. Met hun innovatieve formules en toewijding aan kwaliteit, biedt Sebastian haarverzorging en stylingproducten voor elk haartype en elke stijl. Van de intens hydraterende Hydre-lijn voor het hele gezin, tot de krachtige styling producten voor professionals, Sebastian blijft grenzen verleggen in de wereld van haarverzorging.

      Kies de lijn die het beste bij jou past en ontdek de kracht van Sebastian Professional – jouw partner in creativiteit en zelfexpressie. Laat je haar stralen, elke dag opnieuw!

      News & updates

      Recente artikelen