• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Donderdag 16 Augustus 2024

      Vakantie modus uit en werk modus aan: zo doe je dat!

      De vakantieperiode is bijna voorbij, wat betekent dat het normale werkleven binnenkort weer van start zal gaan. Het is altijd weer even wennen: vroeg opstaan, een ander ritme en ineens zijn er talloze verantwoordelijkheden die op je af komen. Stress! 

      Daarom hebben wij de meest ultieme tips voor je op een rijtje gezet om deze switch zo soepel mogelijk te laten verlopen. (En bovendien zijn de kerstdagen ook al in zicht! ;) )

       

      Begin met een verfrissende knipbeurt

      Na weken van zon, strand en chloor is je haar wellicht toe aan een opknapbeurt. Een frisse knipbeurt geeft niet alleen je haar een gezonde uitstraling, maar zorgt er ook voor dat je klaar bent voor de nieuwe werkperiode. Maak de fresh look compleet met een intensieve conditioneringsbehandeling om je lokken op de beste manier te hydrateren en glans te geven.

       

      Creëer nieuwe haarlooks voor werk

      Het kan soms nogal een struggle zijn om mooie, makkelijke en diverse haarstijlen te bedenken. Een leuke haarlook voegt namelijk wel degelijk wat toe aan je outfit! En wie wil nou niet stralend aankomen op je eerste werkdag? Gelukkig hebben wij op onze sociale media kanalen een heleboel leuke en gemakkelijke haarlooks ontworpen! Check onze video’s op Instagram en TikTok en laat ons jouw eigen draai zien :) 

       

      Investeer in snelwerkende stylingtools

      Tijd is vaak schaars in de ochtend, vooral als je weer gewend moet raken aan het werkritme. Een goede föhn of stijltang kan hét verschil maken. Kies voor tools die snel opwarmen en multifunctioneel zijn, zodat je in een mum van tijd klaar bent. Wij raden de Shark SpeedStyle 3-in-1 Föhn en Styler aan. Deze multifunctionele styling tool geeft jou de mogelijkheid om op een snelle, effectieve manier je haar te stylen. Met wel drie opzetstukjes zorg je gemakkelijk voor een prachtige haarlook! Deze opzetstukjes bestaan uit:

       

      Turbo Concentrator

      Met dit opzetstuk heb jij turbo snel droog haar! De vorm van de Turbo Conentrator is hetzelfde als elke andere föhn, maar de temperatuurregulatie is zeker weten anders. Bij de Turbo Concentrator is dit namelijk tot wel 1000x per seconde! 

       

      RapidGloss Finisher

      Hou je van glanzende lokken? Dan pak je dit opzetstuk! De Rapid Gloss Finisher laat je haren glanzen in slechts enkele minuten. Dit komt door zijn unieke vorm die een pluiscontrolerende werking heeft

       

      Quick Smooth Borstel 

      Dit opzetstuk is precies wat zijn naam zegt! Hiermee wordt het haar op een snelle manier mega smooth. Met zijn borstelachtige vorm zorg je ervoor dat het haar in een mum van tijd droog en volumineus is!

       

      Wees lief voor jezelf

      Het is super logisch dat je niet meteen de volle 100% kan gaan als je gewend bent geraakt aan de relaxte vakantiesfeer. Zorg daarom voor genoeg beloningen, rustmomentjes en wees niet te streng voor jezelf. Wat ons altijd helpt met acclimatiseren is om elke week jezelf te verwennen met een heerlijk haarmaskertje! Een spa-avond is nooit verkeerd. ;)

       

      Work it!

      Al is het even wennen, merken wij achteraf dat de switch van vakantie naar werk toch vaak reuze meevalt. Met genoeg rustmomentjes, selfcare momentjes (en leuke collega’s natuurlijk) kunnen wij er altijd weer lekker tegenaan. Zijn er nog onduidelijkheden of vragen over één van de producten die we hebben genoemd? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Stuur een mailtje naar [email protected] en we reageren zo snel mogelijk. Heb je behoefte om even te sparren met één van onze experts via de telefoon? Dat kan ook! We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 09:00 tot 17:00. Succes!

      News & updates

      Recente artikelen