• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Donderdag 4 September 2024

      Welke blush past het beste bij mijn huidskleur?

      The queen of the blush heb je waarschijnlijk al voorbij zien komen op Tiktok, we hebben het natuurlijk over Sabrina Carpenter. Haar blush look is lekker pink en glowy. Iets wat wij natuurlijk allemaal erg graag willen. En raad eens….. de visagist van Sabrina heeft het geheim onthuld van de producten die worden gebruikt voor dit ultieme blush/highlight effect.

       

      Wat is het blush geheim van Sabrina Carpenter?

      Het geheim is een liquid felroze blush in combinatie met een poeder blush, hiervoor hebben wij natuurlijk de perfecte producten bij elkaar gezocht, namelijk de MAC Cosmetics Cheeky Bits Extra Dimension Blushen deBenefit Playtint Lip & Cheek Satin Pink Lemonadevoor het ultra glowy effect aan de look. Sabrina Capenter gebruikt namelijk geen highlighter, maar in plaats daarvan twee verschillende soorten blushes.



      Welke ondertoon past het beste bij je huidskleur?

      Bij elke huidskleur is weer een andere blush passend. Bij het kopen van een blush is het erg belangrijk om te kijken naar welke kleur het beste bij jouw ondertoon past. Daarom dat wij dit voor je even op een rijtje zetten:

       

       

      Wat voor soort blush past het beste bij mijn huidstype?

      Bij elke huidtype is een andere textuur van blush passend. Er bestaan namelijk poeder blushes en crème blushes. De poeder blushes geven een matte blush effect, wel kan hier een mooie glans doorheen zitten. Bij crème blushes wordt er gelijk een glow toegevoegd aan de look. Laten we kijken wat bij jouw huidtype het meest passend is en let’s shine!

      Zo is bijvoorbeeld voor een vette huid een matte blush het meest geschikt, deze blush absorbeert olie en geeft een matte finish aan de look.

      Bij een droge huid is een liquid blush het meest passend, omdat dit extra hydratatie biedt en de huid een natuurlijke gloed geeft. 

      Heb jij een normale/gecombineerde huid? Dan passen zowel crème blushes als poeder blushes bij je huid. De crème blush geeft wel het glow effect aan je look.

      Bij een gevoelige huid is het erg belangrijk om te kijken naar de ingrediënten van het product en te gaan voor een hypoallergene en parfumvrije formule.

       

      Hoe breng je de blush aan bij verschillende gezichtsvormen?

      Allereerst is het handig om te weten wat voor gezichtsvorm je eigenlijk hebt. Bij elke gezichtsvorm is namelijk weer een andere manier van aanbrengen het beste. Om het optimale blush resultaat te behalen. De soorten gezichtsvormen kan je vinden op de afbeelding onderaan de pagina.

      • Ovaal gezicht, breng het product aan op de appeltjes van je wangen en blend het richting je slaap. De appeltjes van je wangen is het hoogste punt van je wangen wanneer je glimlacht. Dit zorgt voor een frisse jeugdige uitstraling.
      • Rond gezicht, breng de blush wat hoger op de jukbeenderen aan en blend deze schuin naar boven richting de slaap. Dit zorgt voor een liftend effect , waardoor het gezicht minder rond lijkt.
      • Vierkant gezicht, bij deze gezichtsvorm leg je het accent op de appeltjes van de wangen en blend je de blush richting je oren, dit verzacht de hoeken van het gezicht en brengt de aandacht naar het midden.
      • Langwerpig gezicht, breng de blush op horizontale wijze aan op het gezicht, om het gezicht breder te laten ogen. Dit helpt om het gezicht visueel te verbreden.
      • Hartvormig gezicht, bij een hartvormig gezicht breng je de blush aan de onderkant van de appeltjes aan en blend je het vervolgens uit naar je oren. Dit zorgt voor een bredere bovenkant van het gezicht en balanceert de scherpte van de kin.

       

      Hoe zorg ik er voor dat mijn blush lang blijft zitten?

      Het is erg belangrijk om de kleur voorzichtig op te bouwen, het is makkelijker om in lagen te werken, want te veel aangebrachte blush is moeilijk om te corrigeren. Dit zorgt er ook voor dat de blush beter blijft zitten, omdat meerdere dunne lagen langer blijven zitten dan één dikke laag. 

      Het gebruik van eenprimerhelpt de blush beter vast te houden aan de huid en door vervolgens de make-up look af te sluiten met een setting spraydie speciaal is ontwikkeld om de make-up langdurig te laten zitten kan het helemaal geen kant meer op, so your blush will stay all day!!

       

      Wil jij nu zelf aan de slag met de perfecte blush voor jouw huid? 

      Of je nu een warme, koele of neutrale ondertoon hebt, er is altijd een blush die jouw gezicht laat stralen. Vergeet niet om de juiste techniek en textuur te kiezen voor een natuurlijke finish – of je nu gaat voor een poeder, crème of vloeibare blush. Speel met verschillende tinten en applicatiemethodes om te ontdekken wat het beste bij jouw look past. En onthoud: blush is dé finishing touch die jouw gezicht een gezonde, frisse uitstraling geeft. Durf te experimenteren en laat je gezicht stralen!

      PS: Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends en tips? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets van de laatste beauty ontwikkelingen en exclusieve deals!



      News & updates

      Recente artikelen