• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Dinsdag 16 September 2024

      Welke Redken haarverzorging past het best bij mijn haartype?

      Redken heeft een breed assortiment aan haarverzorging, mede daarom is dit merk zo razend populair. Er is voor ieder haartype namelijk wel een effectieve lijn ontwikkeld, maar welke Redken Shampoo past nou het beste bij jou? Ontdek welke Redken haarverzorging jouw haar het meeste laat stralen! 

       

      Redken Acidic Bonding: De Redder voor beschadigd haar

      De Redken Acidic Bonding Concentrate lijn is ontworpen om beschadigd en verzwakt haar weer tot leven te brengen. Deze lijn, verrijkt met een speciale Bonding Care Complex en een pH-balancerende formule, zorgt voor versterking, intense hydratatie en bescherming tegen kleurvervaging. Het werkt diep in de haarschacht om breekbaar haar te herstellen en de veerkracht te verbeteren. Geen wonder dat deze lijn geliefd is bij veel vrouwen! Binnen de Redken Acidic Bonding Concentrate lijn vind je verschillende producten, zoals:

       

      TikTok-lovers opgelet! Deze lijn is een echte hit op het platform, waarbij vooral de Leave-In Treatment viral is gegaan dankzij de geweldige resultaten die gebruikers delen. De #AcidicBondingConcentrate hashtag staat vol met voor- en na video's die bewijzen hoe krachtig deze lijn is. 

       

      Redken All Soft Lijn: Voor Zijdezacht en Glanzend Haar

      Voor degenen die verlangen naar zacht en gehydrateerd haar, biedt de Redken All Soft lijn dé oplossing. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor droog en broos haar en is verrijkt met arganolie om je haar diep te voeden en te verzachten. Of je nu fijn, normaal of dik haar hebt, de All Soft lijn heeft iets voor jou. De producten in deze lijn zijn:

       

      Een andere variant in deze lijn is de RedkenAll Soft Mega lijn, die speciaal is ontwikkeld voor zeer droog, dik of krullend haar dat extra voeding nodig heeft. Beide lijnen zijn ideaal om droog en pluizig haar om te toveren tot zachte, glanzende lokken.

       

      Welke Redken Lijn past bij jouw Haartype?

      Om de perfecte Redkenlijn voor jouw haar te kiezen, is het belangrijk om je haartype en de specifieke behoeften ervan te kennen. Hieronder een overzicht van de verschillende haartypes en de meest geschikte Redken haarverzorgingslijn:

       

        1. Fijn of dun haar: Kies voor de Redken Volume Injection lijn. Deze lijn is speciaal ontwikkeld om het haar voller te maken zonder het te verzwaren. De Redken Volume Shampoo en Conditioner tillen je lokken naar een hoger niveau met een prachtig volume.
        2. Beschadigd of chemisch behandeld haar: De Redken Acidic Bonding Concentrate lijn is jouw redder in nood. De producten herstellen beschadigd haar van binnenuit en beschermen tegen verdere schade door styling en kleurbehandelingen. Heb je beschadigd haar dat is gekleurd? Dan is deRedken Acidic Color Gloss speciaal voor jouw haar ontwikkeld. 
        3. Droog en broos haar: Ga voor de Redken All Soft lijn als je van nature droog haar hebt dat extra hydratatie kan gebruiken. Voor zeer droog en dik haar kun je overstappen naar de Redken All Soft Mega lijn voor ultieme voeding en zachtheid.
        4. Krullend en pluizig haar: Kies de Redken All Soft Megalijn. Deze lijn biedt extra hydratatie en pluiscontrole om je natuurlijke krullen te definiëren en te verzorgen. De Redken Acidic Bonding Curls is speciaal ontwikkeld voor krullend haar. Deze haarverzorging is CG-Proof en geeft niet alleen je krullen meer definitie en verzorging, maar vermindert ook pluizig haar. De Redken Acidic Bonding Curls lijn is een brede lijn die niet alleen verzorgingsproducten bevat, maar ook stylingproducten, zo haal jij echt alles uit je krul! 
        5. Gekleurd haar: Als je gekleurd haar hebt en op zoek bent naar een lijn die je kleur langer mooi houdt, dan is de Redken Color Extend Magnetics lijn perfect voor jou. Deze lijn beschermt de kleur en verlengt de levensduur van je haarkleur. Heb je gekleurd haar dat is beschadigd? Dan is deRedken Acidic Color Gloss jouw hero. 
        6. Blond gekleurd, ontkleurd of grijs haar: Herken jij je in deze haarkleuren? Dan heb je de keuze tussen twee lijnen. De Redken High Bright lijn zorgt voor een fris blonde haarkleur en hydrateert het haar. Ervaar je een gele gloed in je haar? Dan raden we je de Redken Blondage lijn aan, deze lijn bevat namelijk ook een zilvershampoo! 
        7. Pluizig haar: Met Redken Frizz Dismiss is pluizig haar verleden tijd. Deze lijn beschermt het haar tegen luchtvochtigheid waardoor de kans op pluizig haar verdwijnt.
        8. Afgebroken haar en gespleten punten: Groeit jouw haar maar niet verder dan een bepaalde lengte? Dat kan komen doordat het afbreekt of door gespleten punten. Redken Extremebiedt jou de oplossing! 

       

      Welke Redken Producten gaan viral op TikTok?

      TikTok heeft een grote invloed op welke producten populair worden in de beautywereld, en Redken is hier geen uitzondering op. Een aantal Redken producten zijn viral gegaan vanwege de indrukwekkende resultaten die gebruikers laten zien. Vooral de Redken Acidic Bonding Concentrate Leave-In Treatment en de Redken One United Multi-Benefit Treatment Spray worden veelvuldig gedeeld en geprezen. Deze producten bieden een combinatie van verzorging, hittebescherming en stylingvoordelen, waardoor ze snel favorieten zijn geworden onder TikTok-influencers en gebruikers.

       

      Scrol jij regelmatig op Tiktok en vind je het leuk om op de hoogte te blijven van de nieuwste Beauty Trends, Tips en Tricks? Scroll dan ook eens naar onze pagina! @Haarspullen.nl 

       

      Is de haarverzorging van Redken vrij van sulfaten en parabenen?

      Sulfaten en Parabenen zijn niet per definitie altijd slecht voor je haar en/of hoofdhuid. Hetzelfde geldt natuurlijk voor siliconen en alcohol die worden toegevoegd aan haarverzorgingsproducten. Wil je hier meer over lezen en ben je benieuwd hoe dit precies werkt? Check dan onze blog: ‘’Alles wat je moet weten over sulfaten’’. Hoewel sulfaten dus niet per definitie slecht zijn voor je haar, kan het toch zijn dat je liever haarproducten aanschaft zonder parabenen of sulfaten. Ook in dit geval kun je terecht bij Redken. Verschillende lijnen en haarverzorgingsproducten van Redkenzijn vrij van sulfaten, parabenen en siliconen. Hieronder hebben we drie lijnen uitgelicht, but there is more. Check altijd even de productomschrijving van het desbetreffende product om er achter te komen of dit product vrij is van sulfaten en parabenen.

       

       

      Als het goed is heb jij na het lezen van deze blog jouw RedkenMatch gevonden! We zijn benieuwd naar je date-ervaring en die kun je altijd achterlaten door een review te plaatsen. Vind je het toch nog lastig om een keuze te maken tussen de verschillende Redkenproducten? Onze Beauty Experts staan iedere werkdag voor je klaar om even te sparren. Stuur een uitgebreide mail met je vraag naar [email protected] of neem telefonisch contact op via 038-4582584. Het deskundige advies is uiteraard geheel vrijblijvend, no strings attached! ;) 

       

      News & updates

      Recente artikelen